skip to Main Content
0475 89 34 41 mu@murobics.be Hofbilkstraat 18a, Evergem

Binnenkort komt het nieuwe programma online! — 25 en 26 juni auditie wedstrijdteams!

DE OPENINGSDANS

Deze dans is misschien wel op één na het belangrijkste gebeuren tijdens jullie huwelijksdag.
Omring door familie en vrienden is de dansvloer een lied lang, alleen voor jullie twee.
Het kiezen van dat ene nummer en de bijhorende danspassen durft wel eens voor de nodige stress zorgen tijdens de voorbereidingsweken.
Wij van Murobics staan klaar om jullie te helpen. Via enkele privé en/of groepslessen stomen wij jullie klaar voor een openingsdans op maat…
Van een hartsmeltende slow tot een heuse flashmob met vrienden en familie. Naast de passende moves geven we ook advies omtrent de juiste muziekkeuze. Met onze begeleiding kunnen jullie met een gerust hart de dansvloer op en ten volle genieten van jullie moment in de spotlights.
Heb je daarnaast ook familieleden wiens dansmoves niet echt partyproof zijn en willen zij ook graag enkele lessen volgen?
Ook zij kunnen bij ons terecht.

JUBILEA

Wensen jullie na vele mooie jaren samen jullie relatie nog eens extra in de verf te zetten? Op een jubileumviering dan is dat misschien het ideale moment om een openingsdans in een nieuw jasje te steken. Of jullie genodigden te verrassen met iets helemaal nieuws.

PRIVELESSEN: SOLO/
GROEP/FLASHMOB

Heb je geen tijd om elke week deel te nemen aan groepslessen, of wil je graag een intensievere begeleiding. Dan zijn privélessen de oplossing voor jou. Je leert wat je wilt, wanneer je wilt!

WORKSHOPS: VRIJGEZELLEN/
BEDRIJFSACTIVITEIT/
EVENEMENTEN

Organiseer jij een feest? Een teambuilding? Of een ander event? Dan is een workshop op maat perfect voor jou.

Wie zin heeft in een dagje gezellig dansen met collega’s of vrienden, kan bij ons een leuke workshop boeken. Onze workshops kunnen in onze dansstudio, maar ook op een locatie naar keuze.

Ga voor een klassieke slow, een uptempo nummer… met een eomotioneel of grappig moment… eindeloze mogelijkheden om er een onvergetelijk moment van te maken!

PRIJZEN

Een eerste afspraak  190 euro

  • Een eerste bespreking
  • Ideeën en wensen overlopen
  • Muziek kiezen
  • De liedjes professioneel mixen
  • De eerste les (1uur)

Per extra les   55 euro
Het aantal extra lessen hangt af van de duur van de dans en jullie verwachtingen. Al jullie wensen en verwachtingen zijn bespreekbaar.

PRAKTISCH

Oefenen in je living kan, maar het voelt wel ‘echter‘ in een zaal.
Daarom spreken we graag af in onze sport- en dansstudio Murobics.

Wij hanteren flexibele uren.
En wil je de dans graag eens samen met ons oefenen/overlopen in de feestzaal, dan komen wij eenmalig op verplaatsing. De prijs is dan zoals een extra les: 55 euro.

We filmen ook steeds het aangeleerde stuk, zodat jullie thuis kunnen oefenen. En dat blijft dan ook een leuke herinnering.

Back To Top